Cipősdoboz adománygyűjtés az Europeumban

Mutassuk meg közösen, hogy egy cipősdobozban is elférhet a karácsony! Az adventi időszakban az Europeum is részt vesz a Cipősdoboz Akcióban, mellyel évről évre több ezer nehéz sorsú kisgyermek ünnepe lesz szebb és emlékezetesebb.

Ha szeretnél részt venni az adományozásban, várjuk cipősdobozba zárt ajándékaid december 01. és december 17. között itt az Europeumban: Hétköznapokon és hétvégén, nyitvatartási időben az Europeum emeletén elhelyezett polcokra. December 7-10. között pedig hostesseinknél is leadhatod az adományokat az Xmas Design Market esemény alatt.

Hogyan is működik a cipősdoboz adományozás?
Első lépésként keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt. Ezután döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod ajándékod, és a cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal. A cipősdoboz ajándékokat 0-tól 18 éves korig gyűjtjük. Az ajándékozással kapcsolatos minden fontos részletért és inspirációért látogass ide: http://ciposdoboz.hu/gyik

Az adventi hétvégéken extrán érdemes lesz ellátogatni hozzánk, hiszen csodás hangulatot varázsolunk az egész családnak ünnepi programjainkkal, amiről hamarosan további részleteket is megtudhatsz.

Készüljünk együtt az ünnepekre, és gondoskodjunk róla, hogy a rászorulóknak is jusson a karácsony öröméből!