BeThrifty az Europeumban

Május 11-12-én a népszerű vintage kilós ruhavásár az Europeumban nyitja meg kapuit. Várunk a legkülönlegesebb designer, minőségi, márkás használtruhákkal, cipőkkel és kiegészítőkkel. Szerezz meg olyan egyedi kincseket, amiket máshol biztosan nem találsz majd.

A BeThrifty számos országban és itthon, Budapesten is hatalmas népszerűségnek örvend, így mindenképp ajánljuk, hogy válts jegyet előre, mely napon és időpontban érkeznél a vásárra. Korlátozott számban még elérhetőek ingyenesen a jegyek. A helyszínen 1000 Ft-ért tudsz majd jegyet váltani.

Minden fontos információt és részletet megtalálsz a hivatalos Facebook eseményben. Javasoljuk, nyomj egy “Ott leszek” gombot és hívd meg ismerőseid is, hogy biztosan ne maradjatok le.

Ha pedig követed az Europeum Facebook oldalát, részt vehetsz nyereményjátékunkban is, amiben hétről hétre nagy eséllyel nyerhetsz eredeti BeThrifty vászon bevásárlótáskát. Ha pedig mind a 4 nyereményjátékban részt veszel, indulhatsz a fődíjért is. Két szerencsés ugyanis fejenként 5 kg ingyen ruhát vásárolhat, illetve egy általa meghatározott időpontban soron kívül is beléphet az eseményre ingyenesen.

Ne maradj le a tavaszi vintage ruhavásárról és látogass el hozzánk az Europeumba. Mi már nagyon várunk!