BioTechUSA

BioTechUSA

Szépség / Egészség

Nyitvatartás

Hétfő – Szombat: 10:00 – 22:00

Vasárnap: 10:00 – 18:00

Elérhetőségek

+36 20 924 5391

Üzletünkről

A BioTech USA brand már lassan 20 éves múltra tekint vissza a sport-táplálékkiegészítők gyártásában és értékesítésében az Egyesült Államokban és Európában. Az évek során több mint 44 országban ismerkedhettek meg a fogyasztók termékeink széles választékával és gazdag ízvilágával.

A BioTech USA a világ egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb termékvonala. Számos országban lett piacvezető brand, amely rendkívül széles szortimenttel rendelkezik. Ez többek között annak köszönhető, hogy egyre népszerűbb a testépítés, és nemcsak a fiatal férfiak körében. Már a hölgyek és az idősebb korosztály is fontosnak tartja az egészséges életmódot és a tudatos táplálkozást.

A termékek iránti, világszerte növekvő érdeklődés nagyobb tároló kapacitást kíván. Ezért készült el az Európai Logisztikai Központ, amely 3000 m2 alapterületen, 1,5 milliárd forint értékű árukészletet fenntartva, képes ellátni a bővülő piaci igényeket, és sokkal gyorsabb és precízebb kiszolgálási színvonalat biztosít.

A hatalmas keresletet azonban nemcsak a raktárkapacitás növelésével igyekszik kielégíteni a cég, hanem a maximális elégedettség érdekében, a franchise bolthálózattal is. Így a legjobb színvonalat kapod már nemcsak Magyarországon, de az ország határain túl is, a több mint 100 BioTech USA Sport Élet Egészség Központban.

Lényeges szempont, hogy a BioTech USA üzleteiben felkészült, szakértő személyzet várja a vásárlókat. Ennek érdekében az új munkatársak minden esetben egy nagyon magas színvonalú oktatáson vesznek részt. Így bármelyik boltban is jársz, igényeidhez igazodó, szakszerű segítséget fogsz kapni.

Kiemelten fontos számunkra a kutatás-fejlesztés is. Nemzetközi szinten is a legnagyobb kutatóbázissal rendelkezünk. Képzett mérnökeink a legfrissebb kutatási eredményeket használják fel annak érdekében, hogy világszínvonalú, professzionális termékeket dobjunk piacra. A változó igények megkövetelik az állandó innovációt, ezért törekszik a cég a folyamatos termékfejlesztésre. Ennek köszönhető, hogy több világszabadalom is fűződik a BioTech USA nevéhez.

Csak kiváló minőségű termékeket kínálunk vásárlóink részére, amit legjobban az elégedett vevők és sportolók pozitív visszajelzései bizonyítanak.

A BioTech USA küldetése, hogy termékei minden, a sporttal és a mozgással, illetve az egészséggel kapcsolatosan megfogalmazódott igényre ideális alternatívát jelentsenek.