Kedvezmény Péntek

Europeum Kedvezmény Péntek

Várnak az egyedi akciók minden hónap második péntekén.

Kedvezménynapok 2023-ban:

  • Szeptember 8.
  • Október 13.
  • November 10.
  • December 8.

A kedvezményeket a vásárló az egyes üzletek kasszáinál érvényesítheti. A kedvezmények mértéke üzletenként eltérő lehet. A kedvezmények kizárólag a feltüntetett üzletekben, a felkínált termékcsoportra érvényesek. Egy vásárlásnál egy kedvezmény érvényesíthető. További részletekről érdeklődjön az üzletekben, illetve a weboldalon. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy az előző kuponnap az előző hónap második pénteki napján került megrendezésre, melynek keretében a jelenlegivel azonos árkedvezményt alkalmazott az üzlet. Jelen kedvezmény mértéke a jelenleg feltüntetett árakra értendő.

Triumph

Triumph

20% kedvezmény

2023. október 13.

A promóció 20% kedvezményre jogosít a megjelölt termékekre. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, és ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.

Tescoma

Tescoma

20% kedvezmény

2023. október 13.

A promóció 20% kedvezményre jogosít minden teljes árú termékre, 6000 Ft feletti vásárlás esetén. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, és ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.

BioTech USA

BioTechUSA

20% kedvezmény

2023. október 13.

A promóció 20% kedvezményre jogosít minden teljes árú termékre, kivéve a ruházati termékekre. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, és ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.

Fresh Corner Café

Fresh Corner Café

20% kedvezmény

2023. október 13.

A promóció 20% kedvezményre jogosít minden kávéra. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, és ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.