Kedvezmény Péntek

Europeum Kedvezmény Péntek

Várnak az egyedi akciók minden hónap második péntekén.

Kedvezménynapok 2024-ben:

  • Március 8.
  • Április 12.
  • Május 10.
  • Június 14.
  • Július 12.
  • Augusztus 9.
  • Szeptember 13.
  • Október 11.
  • November 8.
  • December 13.

A kedvezményeket a vásárló az egyes üzletek kasszáinál érvényesítheti. A kedvezmények mértéke üzletenként eltérő lehet. A kedvezmények kizárólag a feltüntetett üzletekben, a felkínált termékcsoportra érvényesek. Egy vásárlásnál egy kedvezmény érvényesíthető. További részletekről érdeklődjön az üzletekben, illetve a weboldalon. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy az előző kuponnap az előző hónap második pénteki napján került megrendezésre, melynek keretében a jelenlegivel azonos árkedvezményt alkalmazott az üzlet. Jelen kedvezmény mértéke a jelenleg feltüntetett árakra értendő.

Triumph

Triumph

20% kedvezmény

2024. Március 08.

A promóció 20% kedvezményre jogosít a megjelölt termékekre. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, és ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.

Tescoma

Tescoma

20% kedvezmény

2024. Március 08.

A promóció 20% kedvezményre jogosít minden teljes árú termékre, 6000 Ft feletti vásárlás esetén. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, és ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.

BioTech USA

BioTechUSA

20% kedvezmény

2024. Március 08.

A promóció 20% kedvezményre jogosít minden teljes árú termékre, kivéve a ruházati termékekre. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, és ajándékutalvány vásárlása esetén nem érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.

Yves Rocher

30% kedvezmény

2024. Március 08.

A promóció 30% kedvezményre jogosít 1 db teljes árú, nem akciós szépségápolási termékre. Az ajánlat nem vonható össze más kedvezményekkel és nem érvényes a zöld ponttal jelölt termékekre. Egy vásárlás alkalmával egy kupon/kedvezmény érvényesíthető. További információért forduljon szépségápolási tanácsadóikhoz.A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.

Ofotért

25% kedvezmény

2024. Március 08.

A promóció 25% kedvezményre jogosít komplett szemüveg vásárlása esetén. A kupon kizárólag a kuponon jelzett napon felvett rendelések esetén váltható be, más akcióval nem összevonható. A kedvezmény kizárólag az Europeum bevásárlóközpontban található üzletben váltható be a promóció időtartama alatt. További részletek az üzletben.