Müller

Müller

Szépség / Egészség

Nyitvatartás

Hétfő – Szombat: 09:00 – 20:00

Vasárnap: 10:00 – 18:00

Elérhetőségek

+36 1 235 4013

mueller.co.hu

Üzletünkről

A bevásárlóközpont földszintjén és -1. szintjén, közel 2000 m2-en várja vásárlóit a Müller üzlete.

Amikor 1953-ban Erwin Müller megalapította Ulmban az első saját férfi fodrászüzletét, a Müllert, még senki sem gondolta, hogy a cég a német kiskereskedelmi láncok egyik legmeghatározóbb szereplőjévé válik. A cég az évtizedek óta tartó töretlen fejlődésével Európa immár 7 országában, több mint 880 üzlettel van jelen. A siker titka a barátságos és luxus vásárlói környezet, az udvarias és szakképzett kiszolgálás, a kedvező árak és az óriási választék.

A Müller közel 150.000 termékből álló szortimenttel várja a vevőket drogéria, parfüméria, biotermék, natúrkozmetikum, háztartás, játék, papír-írószer, multimédia, harisnya és kézimunka részlegein. Közel 40 saját márkájával kiváló minőségű és kedvező árú, átfogó termékpalettát biztosít a kozmetikai termékektől és bio-élelmiszerektől kezdve a natúrkozmetikumokon és tisztítószereken át a játékig. A Müller tehát nem egy egyszerű drogéria, hanem annál sokkal több!

Az üzletlánc kiemelt figyelmet fordít a vásárlói igények kielégítésére különböző pontgyűjtő akciókkal, nyereményjátékokkal és olyan egyéni igények figyelembe vételel, mint pl. vevői megrendelés felvétele.
Lepje meg szeretteit Müller ajándékkártyával, mely az ország bármely üzletében levásárolható! Várjuk szeretettel üzletünkben!

Müller. Többet ad nekem.